Vi kan stolt presentera exklusivt för dig Professionell utrustning för Crêpes och Våfflor till din Restaurang, Café eller servering med direktleverans från fabriken i Tyskland för de finaste produkterna från kontinenten. Originalutrustning med mycket hög kvalité och garanti från Tyskland, Frankrike, Belgien och Holland!
Välkommen till Crepesbutiken.se

VÅRA MEST POPULÄRA VAROR

Välkommen till Crêpesbutiken.se

Finns det något godare än en fint gräddad våffla inrullad med en riktigt fräsch & söt fyllning? Eller varför inte en oemotståndlig dessert i form av en crêpes med glass, florsocker, chokladtopping & grädde... 

Gör som övriga Europa - satsa på klassikerna Crêpes & Våfflor.

Se alla våra fina produkter för Hotell, Restaurang, Café, Catering, Event och mycket mera...

Massor av professionella produkter inom Restaurangutrustning och Restaurangmaskiner. Du hittar också allt inom snabbmatsutrustning och serveringsutrustning för marknader, catering och specialevenemang och event.

  

Välkommen till Crêpesbutiken.se
Ditt leverantör av crêpes och våffelutrustning!

Upptäck en värld av kulinarisk njutning på Crêpesbutiken.se, din ultimata destination för allt som rör crêpes och våfflor. Vi förstår glädjen i att skapa perfekta crêpes och våfflor, och det är därför vi erbjuder ett omfattande utbud av specialiserad utrustning och tillbehör för att förvandla ditt kök till en tillflyktsort för crêpe och våfflor.

Crêpes utrustning - Skapa autentiska crêpes med lätthet

Släpp loss din inre kock med vår förstklassiga crêpesutrustning. Från elektriska till gasplåtar, vi förser dig med de verktyg som behövs för att skapa dessa tunna, läckra crêpes precis som proffsen.

Crêpes Electric Plate - enkel crêpetillverkning

Våra elektriska crêpes-tallrikar är designade för precision och bekvämlighet. Gör felfria crêpes varje gång med dessa användarvänliga, effektiva verktyg.

Crêpes Gas Plate - mångsidig, bärbar Crêpe-tillverkning

För dem som föredrar ett mer mobilt alternativ ger våra gascrêpes-tallrikar samma exceptionella resultat när du är på språng. Perfekt för evenemang eller mobil catering, vilket säkerställer att du kan servera crêpes var som helst.

Chimney-tårta, Tartlet och Poffertjes - Kulinarisk variation när den är som bäst

Utforska en mångsidig kulinarisk upplevelse bortom crêpes med vår samling av Chimney-tårta, tarteletter och poffertjesutrustning. Experimentera och njut av att skapa en rad härliga godsaker.

Mix för Crêpe-smet, uppnå den perfekta konsistensen

Se till att din crêpesmet alltid är perfekt med vår mix för crêpesmet. Uppnå den perfekta konsistensen och smaka utan ansträngning.

Tillbehör för Crêpes - Förbättra ditt Crêpe-tillverkningsäventyr

Komplettera din crêpetillverkning med vårt utbud av tillbehör. Från smetspridare till spatlar, vi har verktygen för att perfekta din crêpeteknik.

Våffelutrustning - Skapa läckra våfflor med lätthet

Oavsett om du är en erfaren våffelproffs eller nybörjare, vänder sig vår samling av våffelutrustning till alla. Upplev glädjen att göra perfekta våfflor.

Våffelbakningssystem - Förenkla våffelproduktionen

Våra våffelbakningssystem effektiviserar våfflortillverkningsprocessen, vilket säkerställer att du får konsekventa och härliga våfflor varje gång.

Massproduktionsvåfflor - servera en publik utan ansträngning

För storskalig verksamhet är vår massproduktionsutrustning för våffel utformad för att möta höga krav utan att kompromissa med kvaliteten.

Waffle System I & II - mångsidiga lösningar för våffeltillverkning

Våra våffelsystem ger mångsidighet i våffelformer och storlekar, vilket ger dig oändliga möjligheter till kulinarisk kreativitet.

Roterande våffeljärn och SWING våffeljärn - Innovativa våffeldesigner

Upplev innovation inom våffeltillverkning med vårt roterande våffeljärn och SWiNG våffeljärn, vilket säkerställer jämnt tillagade och vackert mönstrade våfflor.

Våffelhållare - Visa våfflor i stil

Visa upp dina läckra våfflor med vår våffelhållare. Förbättra din presentation och imponera på dina gäster.

Tillbehör för våfflor – höj din upplevelse av att göra våfflor

Komplettera din våffeltillverkning med vårt utbud av tillbehör, och se till att du har allt du behöver för ett sömlöst våffeltillverkningsäventyr.

På Crêpesbutiken.se brinner vi för att hjälpa dig att fullända dina crêpes och våfflor. Utforska vårt utbud av specialiserad utrustning och tillbehör och ta med glädjen av dessa härliga godsaker till ditt kök. Lyft dina kulinariska färdigheter och skapa läckra minnen, en crêpe eller våffla i taget!